Subiect: Jurnal thetis
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 apr 2010, 17:08:10
thetis's Avatar
thetis thetis este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Zuidwolde, Olanda
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 164cm, 78.9kg
Mesaje: 123
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal thetis

Salutari dragului meu jurnal si slabutelor care ii vor trece pragul.
Numele meu este Irina, am 26 de ani, si sunt la origine galateanca plecata peste mari si tari ( mari deloc, tari cateva ).
M-am hotarat sa-mi creez un jurnal , pentru a mai avea inca un mic impuls in stilul de viata pe care l-am adoptat acum 2 luni. De mare ajutor mi-a fost calculatorul de calorii, intampinarea calduroasa a slabutei dar si povestile frumoase si de succes ale fetelor de aici, asa ca multumiri tuturor pentru ca mi-ati oferit sprijin.
Aceasta nu este prima mea experienta de slabit asa ca pot sa ma considir o mica cunoscatoare in tainele pierdutului de kilograme. Am slabit candva in jur de 50 de kg. Am trecut prin clipe extraordinare de implinire si incredere in mine atunci cand am reusit si bineinteles ca doresc si acum acelasi sentiment.
Am invatat din greseli si sunt gata de un nou inceput si de o viata de slabuta exact asa cum mi-o doresc.
Maine voi nota kilogramele pe care le aveam acum 2 luni, si cat am slabit, dar si masurile. Deabia astept sa le vad reducandu-se.
Imi voi face si un plan pe care sigur il voi duce la capat pentru ca va am pe voi , si pentru ca vointa asta imensa nu ma va parasi !

Pupici de la o viitoare slabuta
thetis, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2256 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1739 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1223 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]