View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 11:39:30
claudiaolteanu's Avatar
claudiaolteanu claudiaolteanu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 162cm, 88kg
Mesaje: 69
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Vreau sa slabesc sanatos si sa imi schimb metabolismul

Buna tuturor,
numele meu este Claudia;am 30 de ani, 162 cm si 82 kg.Am incercat de multe ori diverse diete; am avut succes mai mult sau mai putin, dar trecator, efectul yo-yo si-a facut aparitia .
Anul trecut, prin aprilie-mai m-am hotarat(dar se pare ca nu m-am hotarat suficient )ca sa imi schimb metabolismul(avem 86kg); zis si facut; am inceput sa mananc sanatos-mic dejun-musli de ovaz si secara cu iaurt 0%,pranz si cina- pui fript sau fiert cu salate- iar in septembrie am inceput un regim dur ...in fine...pana la sfarsitul lunii octombrie am reusit sa ajung la 76 kg.
Totul era ok, eram incantata, dar....a venit toamna, si apoi iarna...si....acum am ajuns din nou la 84kg.
Tin sa precizez ca sunt o buna gospodina si imi place tare mult sa gatesc si sa fac dulciuri - toti prietenii mei ma apreciaza pt felul cum gatesc.Imi plac dulciurile, dar nu abuzez , nici cand le gatesc eu.
De luni pana azi, am reusit sa ajung la 82kg, manacand multe salate, dar vreau sa diversific meniul;am citit Montignac,dar mai incantata sunt de dieta Hay, care are cam aceleasi principii.
De luni 19 aprilie am inceput din nou o schimbare de metabolism - sper ca de data asta, alaturi de voi sa si reusesc; idealul meu ar fi sa ajung la 60kg.
Va multumesc anticipat pt sprijinul moral, va pup si astept incurajarile voastre
claudiaolteanu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2382 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1865 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 23 apr 2010 at 12:15:44.