View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 17:44:40
Viviana's Avatar
Viviana Viviana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 apr 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 31
Date: 168cm, 60kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Question Jurnal pofticios - Viviana

Eii daa ! Dupa indemnul catorva fete , foarte saritoare am decis sa.mi fac si eu un jurnal care , zic eu , o sa ma ajute sa imi "controlez" putin viatsa care o "construiesc " !
Sa.ncepem cu inceputul .. problema la mine e ca am solduri proeminente de care sunt extrem de complexata , si de care as vrea sa scap ! , bineinteles ca nu ar strica sa mai "scap" si de burtica sau de cate ceva de pe coapse .
Dupa cum spuneam , nu sunt adepta dietelor .. gen : daca.mi place cum arata ciocolata in mana cuiva , trebuie sa merg sa.mi cumpar si eu ! sau daca fratele meu mananca ceva cu pofta , trebuie sa mananc si eu .. si Daaa ! Stiu ca nu e tocmai Ok sa mananc de toate avand.n vedere faptul ca vreau sa slabesc insa , poate , cu ajutorul vostru as putea sa renunts la toate " poftele " acelea care ma " bantuie " la fiecare colts !
Deci , nu as vrea s.o iau tare de la.nceput sa tin fel de fel de diete foarte "tari" ca dup.aia sa nu mai pot face nimic , iar cand "scap"la mancare sa nu ma mai opresc .. as vrea sa.ncep incet [ si sigur ] .
Un sfat ceva ?! :*

Viviana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1554 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1555 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 23 apr 2010 at 17:47:38.