View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 apr 2010, 18:52:05
corina3434's Avatar
corina3434 corina3434 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 165cm, 54.5kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Initium si Codex Alimentarius

Ce stiti despre aceasta substanta, iridium?
Astazi o profesoara ne.a avertizat in legatura cu efectele sale negative pentru organism, putand provoca cancer de colon.Aceasta substanta nu este scrisa pe ambalajele produselor ca atare, ci sub numele de Codex Alimentarius. Uniunea Europeana doreste testarea ei, astfel incat statul roman primeste bani buni pt a ne contamina , in secret, cu iridium. Orice produs ce are la ingrediente trecut Codex Alimentarius , ascunde aceasta substanta. ( toate produsele marcii Titan o contin). Motivele pentru care aceste lucruri nu sunt facute publice sunt simple, evitandu.se astfel falimentul anumitor firme , pierderea locurilor de munca , etc. Au rasuflat totusi cateva informatii pe la televiziune, spunandu.se insa doar ca fermierii sunt obligati sa foloseasca aceasta substanta pentru a omori daunatorii.
Ce stiti despre toate aceste lucruri? Eu acum aud prima oara de Codex Alimentarius si sunt de.a dreptul uimita! Am cautat pe net si nu am gasit prea multe informatii.... voi ati auzit de asa ceva?
corina3434, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
corina3434, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 26 apr 2010 at 19:04:44.
Răspuns cu citat