View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 30 apr 2010, 15:35:16
AndreeaOana's Avatar
AndreeaOana AndreeaOana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Roman, Romania
Vârsta: 30
Date: 178cm, 71.5kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit AndreeaOana-Nu sunt grasa...sunt doar prea scunda pentru greutatea mea...

Salut slabutelor Ma numesc Andreea si sunt foarte noua pe aici.Slabitul este un subiect care ma fascineaza...
Am 1.78 si 73 de kg.Plec de la premisa ca nu sunt grasa...sau cel putin asa zic altii. Eu nu sunt tocmai de aceasta parere.Am 10 kg in plus care ma sacaie de 3 ani.De 3 ani vreau sa slabesc si de 3 ani nu fac altceva decat sa stagnez in acelasi punct mort...daca nu chiar sa ma ingras.
Pe vremea cand inca eram slaba nu aveam nici o treaba, dar de ceva timp ma chinui cu kg astea in plus.
As tine o dieta.De exemplu dieta fara carbohidrati am tinut-o o saptamana si am slabit 2 kg.Ce fericita am fost!Atat de fericita ca am mancat de bucurie pana le-am pus la loc.Am incercat un regim de viata sanatos si intr-o luna am slabit 4 kg...am facut si sport.Apoi m-am lasat...Asta a fost cea mai lunga dieta a mea.
Asta e cea mai mare problema a mea.Imi tremura picioarele la prima bucatica de ciocolata sau prima felie de paine calda.Si daca m-as limita la o bucatica! Am mancat un intreg borcan de crema de ciocolata in 2 timpi si trei miscari ... Si nici de la paine nu ma pot abtine.Mereu zic:de azi ma apuc de dieta! Dimineata mananc ceva sanatos si fara prea multe calorii, numai bine! Dar cand vad pe altcineva mancand ceva bun, sau cand vin acasa si gasesc atatea delicatese(pentru mine painea pufoasa si calda e cea mai mare delicatesa) nu pot sa rezist. Si iau o gura.Si de ex cand tin regimul fara carbohidrati (ca-l incep din 2 in 2 zile) nu am voie paine.Si daca iau o gura zic...vai am mancat.Ei de-acuma las' ca tin de maine. Si in ziua respectiva mananc pana dau pe-afara din perspectiva ca de maine sunt la dieta si nu mai am voie. Mananc chiar si ce nu imi place.Si asa mereu sunt la dieta dar mereu renunt dupa 2-3 zile.
Ce sa fac fetelor? Va rog frumos sa imi dati niste sfaturi.Adica stiu ca e o problema la nivel psihic, dar poate mai sunt si alte slabute pe care le apuca palpitatiile cand vad o ciocolata.
__________________
Andreea Oana
AndreeaOana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]