View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 13:11:21
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Exclamation IMPORTANT: Cum sa-ti alegi o adresa de e-mail pentru inregistrare in comunitate?

Dupa cum stiti, pentru a va inregistra in comunitate aveti nevoie de o adresa de e-mail valida.

Validitatea adresei de e-mail se verifica la inregistrarea in comunitate printr-o procedura simpla. Se trimite un e-mail pe adresa specificata la inregistrare, in care vi se indica sa faceti clic pe un link. Clicul pe acel link, confirma ca adresa de e-mail furnizata, este corecta si va apartine. Dupa incheierea acestei proceduri simple, puteti utiliza ca membru activ toate functionalitatile forumului.

Adresa de e-mail trebuie confirmata, pentru ca este folosita pentru functionarea corecta a forumului. Prin intermediul acestei adrese de e-mail vi se comunica noutatile, stirile si se rezolva problemele de ordin tehnic, motiv pentru care, functionarea corecta si performanta a contului de e-mail furnizat la inregistrare este foarte importanta pentru a nu va crea inconveniente.

Probleme intalnite la funizorii de servicii e-mail:
  1. Primiti dupa o perioada lunga de timp mesajele din partea Slabute.ro
  2. Furnizorul de e-mail directioneaza mesajele de activare cont in dosare/folder de tip Bulk sau SPAM (lucru aberant de altfel, pentru ca fiind primul mesaj, nu are cum sa fie SPAM).
  3. Furnizorul de e-mail detecteaza si catalogheaza gresit mesajele e-mail primite din partea Slabute.ro

Sugestii cum sa-ti alegi o adresa de e-mail pentru inregistrare:
  1. Adresa de e-mail trebuie sa fie de la un furnizor performant de servicii e-mail (sa nu primiti mesajele e-mail cu intarzieri mari)
  2. Adresa de e-mail, trebuie sa fie de la un serviciu corect de e-mail (sa nu detecteze gresit sau sa nu poata fi influentat gresit ca sa detecteze mesajele drept SPAM sau alta clasificare)
  3. Trebuie sa fie un serviciu de e-mail disponibil permanent
  4. Trebuie sa vi se ofere facilitati de a configura reguli de primire mesaje, pentru a directiona in dosare separate mesajele primite de la Slabute.ro
  5. Trebuie sa va ofere o interfata simpla si functionala, pentru a putea utiliza usor si eficient acel serviciu de e-mail

Daca aveti probleme cu primirea si gestionarea mesajelor e-mail, nu ezitati sa va adresati furnizorului vostru de servicii e-mail, pentru a va oferi solutiile si explicatiile de rigoare.
Răspuns cu citat