View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 21:54:18
Minigirl's Avatar
Minigirl Minigirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2010
Locaţie: Galati, Romania
Date: 169cm, 67kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal A - Minigirl.

Hello.
Ma numesc Maria Alexandra. Am 19 ani impliniti...si iata povestea mea...
In urma cu 10 ani, la cererea invatatoarei pentru ca eram slabita si mai mereu eram bolnavicioasa, i-a chemat pe parintii mei la scoala, cu o chestie ca ar trebui sa ma ajute... adica sa ma duca parintii la un medic. Ei bine acel medic, mi-a prescris niste pastile naturiste(vitamine si minerale) care practic mai tarziu, adica la varsta de 14-15 ani am avut probleme de greutate, am fost la medic, si mi-a zis ca asa ar trebui sa mi se intample la acea varsta. Si apoi tot luam in greutate. Am incercat sa tin anumite regiumuri caci sunt alergica la anumite alimente. Pe la 16 ani cantaream cam 71 de kg, si asa am ajuns la varsta asta sa am 83 de ani.
Nu-mi plac cartofii prajiti, nu am nimic cu ei, doar ca atunci cand ii vad mi se face rau....in general tot ce ii prajit nu mananc. Desi mama mai scapa cateodata si face, dar am puterea sa zic nu.
De o saptamana nu mai mananc paine, am eliminat smantana si dulciurile... acum sunt la dieta cu multe fructe si legume, iaurt light 0.1%grasime si multa apa plata...
Si acum incep o alta etapa in viata mea...voi deveni studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti si vreau sa incep si la aspectul meu fizic sa schimb ceva...
Sper sa ma sustineti si sa ma ajutati
Minigirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1412 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1155 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]