View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 aug 2009, 19:02:54
dienusha's Avatar
dienusha dienusha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2009
Locaţie: Oradea/Timisoara/Londra, Anglia
Vârsta: 37
Dieta: Alimentatie naturala
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 1.020
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Arrow Ajutati-ma sa fiu slabuta :) Jurnal "dienusha"

Buna,

Eu sunt Diana, prietenii ma alinta "dienusha" . Sunt multe de spus despre mine (ca despre oricine de altfel), dar o sa ma limitez cel putin deocamdata la a vorbi despre dieta.
Am 22 de ani (aproape 23 dar mai profit de luna asta cat mai am 22 si zic 22 ), 1,70 cm si 67 de kilograme. Multisor... Nu am fost niciodata slabuta, dar cea mai mica greutate pe care am atins-o la inaltimea pe care o am acum a fost 62 de kilograme. mai nou, adica de cateva zile, observ ca am inceput sa mananc compulsiv, adica mult, fara sa imi fie foame si chiar alimente care nici macar nu imi plac. Lucrurile scapa de sub control...o fi de la stres?
Greutatea mea ideala, conform formulei pe care am gasit-o pe acest forum, este de 58.5 kilograme. Acolo vreau sa ajung. Ma multumesc si cu 59.9, vreau ca numarul kilogramelor sa inceapa cu 5 .
Planul de bataie? cat se poate de simplu....mese mici, dese si sanatoase, mancare cat mai naturala, combinatii potrivite de alimente si activitate fizica (nu sunt foarte activa de felul meu dar incet-incet o sa devin). Sunt o veterana in ale dietelor, mai ales a celor drastice cu efect yo-yo, asa ca m-am lecuit de slabirea rapida. Am nevoie de sfaturi, incurajari, critici...orice. Am nevoie de cineva cu care sa vorbesc, sunt in strainatate si, mai in gluma mai in serios, cred ca am inceput sa manac de plictiseala si singuratate.
Ce ma motiveaza? Hainele pe care le tot vad in magazine si care niciodata nu imi vin bine, replicile rautacioase la adresa kilogramelor mele, prietenul meu care e culturist, complexele de care vreau sa scap, sentimentul de rusine pe care il am cand ma privesc in oglinda..si libertatea pe care cred ca mi-ar oferi-o pierderea catorva kilograme. Vreau sa fiu libera de complexe si inhibitii, vreau sa gandesc mai pozitiv, vreau sa fac o schimbare, vreau sa ma simt bine in pielea mea...VREAU SA FIU O SLABUTA!
Asa ca va invit cu drag la mine in jurnal. Sunt prietenoasa, nu musc
dienusha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2138 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1621 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1364 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]