Subiect: Jurnalul Diannei
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 20:25:46
Ann's Avatar
Ann Ann este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: Turda, Romania
Vârsta: 30
Date: 160cm, 53.1kg
Mesaje: 34
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul Diannei

Buna! Ma numesc Diana, am 16 ani si sunt din Turda (Jud. Cluj).
Am 160 de cm si 55 de kg. De o jumatate de an sunt la aceasta greutate. Deocamdata ar fi super la ajung la 50 de kg, dar tinta mea finala este 43-45 de kg.

Mi-am pus in gand sa slabesc, dar nu reusesc nicicum. In loc sa mananc un fruct ma duc si imi iau o napolitana. Sunt foarte pofticioasa de felul meu, si ma abtin foarte greu. Am tinut inainte de Pasti o dieta si am putut sa ma abtin de dulciuri si de sucuri timp de trei saptamani. Nu am dat niciun kg jos, deoarece nu am facut sport ( greseala fatala, stiu ).

Cu sportul nu ma impac deloc. Nu mai pot respira in timp ce fug ( doctorul spune ca din cauza polipilor ) si asta m-a descurajat mult, asa ca dupa ce am fugit o saptamana m-am oprit. ... De maine am de gand sa fug cel putin 10 - 20 de minute. Si am inceput sa fac Pilates timp de 30 de minute pe zi. Am incercat si Tae bo dar nu pot tine pasul. >.<

M-am inscris aici pentru a prinde curaj si ambitie, sa ma imprietenesc cu slabutele de pe forum si sa primesc niste sfaturi.

Astept cu drag sfaturile si parerile voastre.
Ann, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1894 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1377 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1378 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]