27 mai 2010, 11:29:21
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Gratin de dovlecei 2
Am pus un rand de felii subtiri de dovlecei,am presarat urda sfaramata,piper,ceapa verde,zaatar(un condiment din Israel),cateva rondele de cabanos(mai mult de miros,ca sunt afumati),apoi am pus iar dovlecei si din nou acelasi strat de urda,ceapa verde etc...La sfarsit,am aranjat felii de rosii,am batut 4 oua mari si le-am turnat deasupra si am ras cascaval.Am dat la cuptor si cand s-a rumenit frumos am scos si am taiat.Nu s-a lipit deloc si au ramas feliile frumoase...Am presat insa de data asta cu mana straturile,sa fie cat mai tasate,ca data trecuta a fost cam aerat gratinul meu si nu au fost feliile prea frumoase
Gratinul de dovlecei
Ultima dată editat de Slabuta; 27 mai 2010 at 11:33:44.
|