View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 iun 2010, 08:23:35
tiramisu's Avatar
tiramisu tiramisu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Date: 170cm, 79kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul unei lenese - tiramisu

Dragele mele fete,iata ca am reusit (din nou )sa ajung la 79 de kg..De la 50 ,la aproape 80 de kg.Am avut 80 de kg dupa ce am nascut....acum 9 ani,dar cu ambitie am reusit sa slabesc. Acum nu mai pot,nu stiu de ce,dar imi lipseste ceva...ambitia, puterea, motivatia,nici eu nu mai stiu. Sotul meu ma incurajeaza imi spune ca nu trebuie sa fie dorinta mai puternica decat vointa, dar asta nu ma opreste sa infulec ca disperata. Nu mancara este problema mea majora, ci dulciurile, nu ma pot abtine, imi spun ca o sa mananc doar o bucatica de ciocolata, dar sfarsesc prin a manca tot pachetul.Toate hainele plesnesc pe mine si toate kg le simt din ce in ce mai greu.
Toate au inceput de cand am luat anticonceptionalele,trebuia sa rumeg ceva, simteam nevoia sa mananc, chiar daca nu imi era foame si iata unde am ajuns.Sport nu prea fac,parte ca obosesc repede ,nu am antrenament si suflu ca un ogar,parte ca serviciul meu este destul de solicitant (9 ore de stat numai in picioare).
Dar vreau sa ma schimb....e si asta un inceput,nu?
tiramisu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2014 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1497 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 723 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 05 iun 2010 at 12:31:10.