Subiect: Jurnal NicoInka
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 iun 2010, 14:48:10
nico3106's Avatar
nico3106 nico3106 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 44
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 170cm, 61kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal NicoInka

Buna ziua, dragelor

Desi bantui de aproape un an pe forumul slabutelor si am avut o intentie de a-mi deschide un jurnal, parca am simtit mereu ca nu imi pot lua angajamentul de a scrie in mod constant si de a persevera in dieta....astazi am simtit, probabil ca multe dintre voi in momentul inceperii unui jurnal, ca a sosit momentul solemn sa fac ceva si sa nu mai renunt dupa cateva zile de dieta
Situatia nu este asa neagra- poate ca aici este si problema numarul 1 de vointa- am 1,70 si 61 de kg, nu sunt grasa, am doar un colacel la burta si soldurile destul de bine marcate ( asta ca sa fiu finuta in exprimare...).
In general am o dieta destul de sanatoasa, imi e relativ usor sa manac sanatos in timpul saptamanii, insa cand vine weekendul imi cam fac de cap, pe principiul lasa ca doua zile nu se vede, oricum nu sunt asa de grasa Marea mea slabiciune sunt dulciurile..
Am nevoie de perseverenta, de organizare si de ordine, tocmai de aceea am decis sa deschid acest jurnal. Stiu ca ma voi gandi de mai multe ori inainte de a manca ceva "interzis", stiind ca va trebui sa ma prezint la raport in fata voastra.
Nu intentionez sa tin nici o dieta anume, doar sa mananc mancare curata si sa ma incadrez in 1200-1300 calorii pe zi. Obisnuiesc sa mananc cele 3 mese principale+ 2 gustari ( una de fructe la ora 11, alta de oleaginoase pe la 15,30-16,00).
Sportul va consta in 3-4 sesiuni de sarit coarda pe saptamana ( 20 de minute).
Incepand de maine, voi incepe sa postez meniurile...astazi e deja compromisa ( toate bune si frumoase pana la "gustarea" de dupa-amiaza, care a constat in 4 bomboane de ciocolata)
Va multumesc pentru viitoarele voastre sfaturi si sprijin.
Nico.
nico3106, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1264 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]