Sarlota de ciocolata -Monty
1 avocado
1 pahar mare de 400 gr de zmeura
2 tablete de cioco 75% Kandia
2 linguri de lapte de cocos ( cocos, apa, emulgator) deci conform
2 linguri (mari de ciorba) de sirop de agave
am facut avocado piure, am mixat si zmeura in bol, am pus siropul de agave. In acest timp intr-un vas am topit ciocolata cu laptele de cocos
am turnat ciocolata topita (care era ca o crema mai tare) peste zmeura si avocado, am amestecat bine si a iesit o sarlota minunata.
__________________
Dukan de 2013
19.10.2013 -- 67kg
Croaziera
22.10.-- 65,3 kg/ 29.10 -- 64,95
05.11 -- 64,40/12.11 -- 64/
19.11-- 63,35
26.11 -- 63,4
05.12 -- 62,4
12.12 -- 62,3
19.12 -- 62,2
25.12-- 62
|