Ardei umpluti cu piept de pui si ciuperci
Ingrediente:
Ardei gras verde, 500g -
101 calorii, 4.5 proteine, 1 grasimi, 0 colesterol, 23 carbohidrati, 8.5 fibre, 15 sodiu, 12 zahar
Piept de pui, 500g -
860 calorii, 104 proteine, 46 grasimi, 320 colesterol, 0 carbohidrati, 0 fibre, 315 sodiu, 0 zahar
Ou de gaina, 60g -
86 calorii, 7.6 proteine, 5.9 grasimi, 253.8 colesterol, 0.5 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
Ciuperci din conserva, 100g -
25 calorii, 1.9 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 5.1 carbohidrati, 2.4 fibre, 0 sodiu, 1.9 zahar
Sos cu pasta de tomate, Regal, 60g -
37 calorii, 1 proteine, 0 grasimi, 0 colesterol, 8.2 carbohidrati, 0 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
Ceapa, 100g -
42 calorii, 0.9 proteine, 0.1 grasimi, 0 colesterol, 10.1 carbohidrati, 1.4 fibre, 0 sodiu, 0 zahar
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII:
1151 calorii, (mult)119.9 proteine, (mult)53 grasimi, 573.8 colesterol, (mic)46.9 carbohidrati, 12.3 fibre, 330 sodiu, 13.9 zahar
Preparare:
Pieptul de pui tocat se amesteca cu ciupercile si ceapa tocate marunt, se adauga un ou, sare si piper.
Se iau ardeii, se taie coditele si se curata de seminte, apoi se umplu ardeii , se pun intr-un vas de yena, se adauga apa si pasta de tomate si se dau la cuptor.
Pofta buna!