Lasagna cu spanac
Ies 4 portii a 3.5p fiecare.
300g ciuperci proaspete taiate marunt
400g spanac fiert si maruntit la blender (aproape ca o pasta)
usturoi
o rosie mare decojita si taiata bucatele
Intr-o tigaie de teflon se pun ciupercile pana isi lasa zeama, apoi se pune usturoiul, spanacul, rosia si sare si piper dupa gust.
Sosul:
Se dizolva o lingura de faina in putin lapte semidegresat, rece, apoi se pune pe foc, completand pana la 400 ml lapte, amestecand continuu pana se ingroasa. Se pun 100g branza de vaci si sare.
Se pune in tava 1/2 din compozitia de spanac, apoi 3 foi de lasagna, 1/2 din sosul alb, restul de spanac, iar 3 foi lasagna si restul de sos alb. Deasupra se rad 20g de cascaval. Se da la cuptor 35 de minute. Iese delicios!
|