Discutie despre reteta Bors cu legume si piept de pui a la Ada, oferita de Adela.
INGREDIENTE:
Incrediente :
morcov (20g) ,ceapa(40g) , ardei gras galben(140), cartof(160) ,dovlecel (110), piept de pui fara os si fara piele (100), rosii (140) , bors de legume magic (5-15g) , leustean (5g).
Mod de preparare:
Se pune o cratita cu apa (1700 ml) pe foc pana da in clocot, intre timp se taie rondele morcovul , se adauga acesta in apa (se fierbe 15 min), se toaca ceapa si ardeiul , se adauga si acestea (se fierbe 10 min) , se taie cartoful , dovlecelul si pieptul de pui in cubulete se adauga si ele se lasa pt a se inmuia cartoful , apoi se toaca marunt rosia si leusteanul , se adauga rosia se mai la 15 minute se da jos de pe foc si se adauga leusteanul maruntit.
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 26 calorii, 2.1 proteine, 0.2 grasimi, 0 colesterol, 3.7 carbohidrati, 0.5 fibre, 0.2 sodiu, 0.7 zaharuri