View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 iul 2010, 08:40:10
blondi's Avatar
blondi blondi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: La birou, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 53.50kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Casnicia mea se destrama...

fetelor, sunt de relativ putin timp pe forum si nu stiu daca amj deschis unde trebuie subiectul, daca am gresit rog moderatorii sa il mute.
sotul meu este dependent de un joc pe calculator. joaca 30/24 sta pe internet. de cand a inceput sa joace ( de aproximativ 3 ani - de fapt de cand ne-am casatorit) s-a schimbat foarte mult. a devenit tacuti nu prea mai vorbeste cu mine, devine nervos in momentul in care incerc eu sa vorbesc cu el pentru ca are impresia ca il deranjez, nu vrea sa iasa nicaieri, nu mai are nici un prieten real, aia reusesc sa il conving sa mearga sa ia o sticla de apa sau o paine, in rarele cazuri in care ii cer de fapt, pentru ca stiu ca trebuie sa ii fac morala o ora ca sa il conving, si de multe ori prefer sa ma duc singura decat sa ma rog de el, desi vin franta de oboseala dupa o zi de munca de 12-14 ore.
ce ma deranjeaza exagerat de mult este ca, desi eu munces si el nu munceste da drumul la muzica in timp ce se joaca, indiferent daca e ora 11 noaptea sau 3 dimineata.aseara nu l-am rugat sa dea muzica mai incet pentru ca eram foarte obosita ( duminica-singura mea zi lbera , fac curatenie generala singura, pentru ca el nu se scoala de la pc) si a doua zi, adica azi, urma sa ma trezesc la 6.30 si sa plec la munca. bineinteles ca nu a dat muzica mai incet si normal ca nu a stins-o si m-am enervat si m-am dus in sufragerie si am dosmit acolo pe canapea. acum ma dor toate oasele.
de dimineata la 6.30 m-am dus in dormitor sa ma imbrac sa plec la munca,el inca nu se culcase, si tot el facea pe suparatul si pe rasfatatul ca l-am lasat singur in camera.
viata sexualae si ea la pamant, cred ca si bunicii o fac mai des decat noi. atunci cand resesc cu chiu cu vai a il conving sa iesim pana la colt la o ingheata imi toaca atat de mult capul toata saptamana de ca si cum mi-a facut cine stie ce favoare scotandu-ma la terasa de la colt.
partea proasta este ca familia lui il incurajeaza si niciodata nu ii zic ca ceea ce face el nu este normal.cand incerc eu sa ii zic imi spune ca sunt cicalitoare.
m-am saturat sa dorm singura, m-am saturat sa muncesc ca un robot la serviciu, m-am saturat ca duminica, cand e singura mea zi libera din saptamana sa faca singura curatenie generala in toata casa. el a ajuta doar sa pun perdelele, in rest nici nu se ridica de la pc.nu se ridica nici cand vreau sa aspir sub masa de calculator.
peste tot merg singura,la reuniuni, la intalniri cu prietenii, la nunti, etc. el niciodata nu are timp, pentru ca in permanenta are razboaie pe net, in joc adica.
nu mai stiu ce sa mai fac fetelor. scuzati-mi incoerenta dar sunt f obosita, ma doare spatele si mijlocul si m-au mai mancat si tantarii
blondi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1452 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 935 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 678 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de blondi; 19 iul 2010 at 08:42:28.
Răspuns cu citat