Subiect: Jurnal Sashy
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 iul 2010, 22:51:13
sashy's Avatar
sashy sashy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: cartier Moldova, Romania
Dieta: rina
Date: 162cm, 73.8kg
Mesaje: 326
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Sashy

Am gasit dieta asta.
sunt convinsa ca va atrage efectul yo-yo , tocmai de aceea voi continua dupa aceasta dieta pe cea cu orez de 4 zile, dupa care regimul Rina.
ziua 1
Mic dejun: Bem o cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa. Daca doriti sa combinati dietele..se spune ca daca beti dimineata un pahar cu apa calda veti slabi mai repede. Exista si o cura de slabire asa-numita “dieta cu apa calda” despre care puteti citi si in site-ul nostru. Puteti manca si o jumatate de grapefruit sau puteti bea un pahar de suc proaspat stors. Si aici este o legatura cu dieta cu grapefruit. De mancare … 1 felie de paine prajita cu putin unt de arahide.
Pranz: 1 felie paine prajita cu ton (o conserva de ton in apa). De baut: cafea neagra, ceai sau apa.
Cina: Carne slaba (pui sau vita) – 100 grame combinata cu 4 linguri de fasole verde gatita fara grasime. Mai puteti manca 1 mar (mediu). De baut: ceai sau apa.

ZIUA 2
Mic dejun: O cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa (eventual apa calda). 1 ou (orice stil) 1 felie paine prajita 1 banana
Pranz: 250 gr branza sau ton; 5 biscuiti ; De baut: cafea neagra, ceai sau apa
Cina: 2 crenvusti de pui sau curcan; o jumatate de ceasca de morcovi ; Salata cu broccoli si varza; De baut: ceai sau apa

ZIUA 3
Mic dejun: O cafea neagra ori un ceai (cu cat mai putin zahar) sau un pahar cu apa (eventual apa calda). 1 felie de paine prajita cu branza; 1 mar
Pranz: ou fiert tare; 1 felie de paine prajita; De baut: cafea neagra, ceai sau apa
Cina: salata cu ton (o conserva de ton in apa) si o jumatate de cana de morcov ras. De baut: ceai sau apa

Condimente permise in cura de slabire de 3 trei zile
  • Lamaie cat de multa doriti
  • Putina sare si piper
  • Mustar
CE SE POATE INLOCUI ...

Daca alegeti sa urmati cura de slabire in trei 3 zile si v-ati dat seama ca nu va plac anumite alimente puteti face totusi unele substituiri :
  • Portocale in loc de Grapefruit
  • Ton in loc de branza (si invers)
  • Biscuiti in loc de paine prajita si invers
Cate kilograme slabim cu dieta rapida de trei zile? Putem slabi in jur de 4 kilograme in functie de metabolismul fiecaruia si de cate kilograme avem in momentul in care incepem dieta (persoanele obeze sau mai grase slabesc mai mult decat cele incadrate intr-o greutate totusi normala).