Buna fetelor, va dau o reteta delicioasa care merita incercata. Ciuperci umplute cu legume. Se fac cam asa: Ciuperci champignon de marime medie, se spala bine, se scot coditele, le curatati bine cu o lingura interiorul ( si il pastrati) . Coditele le puteti pune la congelator, sau folosi cu legumele. Acum pt umplutura: 2-3 rosii, un ardei, o ceapa, un morcov, un ardei rosu. Se taie toate marunt(se adauga si ceea ce ati scos din ciuperci) si se pun intr-o tigaie unsa cu putin ulei ( incalziti tigaia inainte). Se lasa la foc mic cateva minute, amestecand des( eu pun deobicei capacul pe tigaie) dupa ce s-au imuiat putin legumele se opresc si se lasa putin la racit. Se aseaza ciupercile (crude) pe o tava de cuptor, iar apoi le umpleti cu legumele pregatite. Peste ele puteti presara putina branza sau cascaval ( eu prefer branza de oaie proaspata si nu prea sarata). Ca si condimente pentru legume puteti folosi cimbru, busuioc, piper, boia, patrunjel etc. Se dau la cuptor cca 10-15 minute si se pot servi calde sau reci. Sunt excelente(si sanatoase). Pofta buna