View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 13 aug 2010, 13:38:37
nicoleta30's Avatar
nicoleta30 nicoleta30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2010
Locaţie: medias, Romania
Dieta: nu mai mananc dupa ora 17.00
Date: 162cm, 62.50kg
Mesaje: 676
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Cool Mai am ultimele 5 kilograme

Pe drumul greu de la o greutate nedorita spre o greutate rezonabila am facut toate o serie de sacrificii si acum am ajuns la normalitate.
Acum ajunse aici am vazut ce putem, care sunt limitele noastre si vreau sa cred ca putem spera la mai mult, nu neparat la perfectiune dar la un tonus mai bun, la un corp fara celulita, la un nou stil de viata mai sanatos.
Bineinteles ca acest lucru va implica un efort suplimentar care va duce la o pierdere suplimentara in greutate (acele pernute de la solduri, ultimele straturi de grasime de pe coapse si picioare) precum si la imbunatatirea aspectului nostru dar si la cresterea stimei fata de noi. Va fi incununarea tuturor eforturilor noastre.
Daca sunteti in asentimentul meu haideti sa pornim impreuna pe acest drum, sa gasim cele mai eficiente solutii la problemele noastre. Va astept cu drag
.

Eu imi doresc sa mai slabesc 5-7kg si imi este foarte greu parca toate eforturile pe care le depun in acest sens sunt in zadar. Ma mentin, este adevarat, dar eu vreau mai mult. M-am saturat sa-mi ascund colacelul ala de la burtica, sa ma imbrac strategic etc. Sa nu mai zic de picioare care constituie mare mea problema....
Astept sugestii