View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 aug 2010, 19:31:57
framboise's Avatar
framboise framboise este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 162cm, 55.4kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Cavitatie - Pareri Pro si Contra

"Tratamentul de cavitatie reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).

Tratamentul de cavitatie provoaca mişcări ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), creează tensiuni mari la nivelul celulei, care "rup" (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa şi drenat prin sistemul limfatic."

Am tot vazut pe internet reclame la aceste aparate din diferite SPA-uri si ma tenteaza sa merg la o sedita. A incercat cineva pana acum? Stit cumva daca da rezultate? Sau daca este periculos pentru organism?
framboise, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1456 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 939 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat