Anghinare cu branza de vaci
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Anghinare cu brânzã de vaci
Pentru 6 persoane
Pregãtire: 40 min. Fierbere: 20-25 min.
Ingrediente: g$
6 anghinare (sau miez de anghinai%gain
pregãtit) B
125 g brânzã roquefbrt i
5 linguri de brânzã de vaci cu 20% MG
l lãmâie
2-3 linguri de smântânã degresatã
sare, piper, nucsoarã
Curãtati anghinarea si nu pãstrati decât miezul (lãsati, even tual, si foaia, care va fi îndepãrtatã mai usor dupã fierbere).
Stropiti-o, pentru ca sã rãmânã albã si fierbeti-o în ap.1 clocotitã, cu sare si lãmâie.
Urmãriti fierberea, pentru ca miezurile sã rãmânã tari, si opriti-o atunci când acestea pot fi pãtrunse cu cutitul, apoi scurgeti mie¬zurile si lãsati-le la rãcit.
Zdrobiti brânza de roquefort si amestecati-o cu cea de vaci. Bateti totul, cu mixerul, pentru ca sã se îngroase si, apoi, sãrati, piperati, adãugati nucsoara.
Umpleti foile de anghinare cu aceastã compozitie si serviti.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 14:21:51.
|