View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 aug 2010, 18:32:17
mailin's Avatar
mailin mailin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 44
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 97.1kg
Mesaje: 1.516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit O noua viata - jurnal de sarcina Mailin

Buna seara slabutelor,
m-am hotarat sa incep acest jurnal de sarcina in primul rand pentru mine, dar si pentru alte slabute interesate de experiente din timpul sarcinii.

Am aflat exact acum o saptamana ca s-ar putea sa fiu mamica. Am facut testul si surpriza...a aratat doua liniute. Nu am fost chiar pregatita si prima reactie a fost mai ciudata. Am tras o tura de plans si una de ras. La 01.10 urma sa incep un nou job, care sa imi ofere o siguranta financiara. Acum nu stiu daca acest lucru se va mai intampla, dar sunt sigura ca ne vom descurca. Trebuie sa ne descurcam.

Joi am fost la ginecolog, nu mi-a oferit prea multe informatii, iar peste doua saptamani voi merge din nou sa vad daca bate inimioara, sa vedem daca ne-a ales sulfetelul, cum zic eu .

Vineri am fost si la endocrinolog, eu avand o tiroida autoimuna subclinica. Vestile bune sunt ca la eco, tiroida a aratat ok, iar analizele pe care le-am facut in weekend, sunt mai bune decat in primavara. Deci pana acum totul pare in regula.

Nu prea am simptome. Am doar vesnica problema cu constipatia si dorm mai mult ca de obicei.
Prin acest jurnal voi urmari evolutia sufletelului si a mea. Sper sa nu castig prea multe kilograme, si voi incerca sa pap calitativ si nu cantitativ.
__________________
Planul meu
dimensiunile mele
Jurnal de sarcina
Răspuns cu citat