View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 aug 2010, 20:47:45
flubby's Avatar
flubby flubby este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 iun 2010
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 40
Dieta: disociata
Date: 157cm, 62kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Cred ca a venit vremea sa cer ajutor - Sunt sau nu bulimica?

Buna
Nu stiu daca cineva va citi mesajul meu sau daca va interesa pe cineva povestea mea, dar sper pentru ca se pare ca de data asta singura nu mai pot face fata.
Hai sa incepem cu inceputul. Toata viata am avut cateva kilograme in plus si am admirat fetele slabe si chiar si la virsta asta inca le mai admir si invidiez.
Acum 2 ani ajunsesem, nu stiu cum, sa am greutatea care sa ma multumeasca. Nici atunci nu pot chiar sa zis ca nu ma uitam la cate calorii are un anumit produs sau nu mai luam din cand in cand cate o pastila de slabit dar eram oricum multumita. Programul meu era unul tamp: ma trezeam dimineata pe la 6:30, ma duceam la servici si mancam doar cand veneam inapoi acasa pe la ora 5. Mancam orice de la 1 litru de lapte la shaorma, nu conta, orice aveam pofta. Apoi dormeam vreo 3-4 ore. Cand ma trezeam in general ma puneam pe bicicleta vreo 30-50 minute in functie de chef. Bicicleta o foloseam in medie cam 3 zile pe saptamana ca desi luna asta nu scapam nici o zi era posibil ca luna viitoare sa uit cu desavarsire de ea.
Si ca sa ajungem la problema. La 157 cm ai mei pt mine greutatea ideala este 47 kg si eu cum aveam pe vremea aia cam 50-51 am zis sa mai slabesc nitel asa ca am tinut o cura de slabire vreo 6 zile. Dupa totul bine si frumos cam o luna dupa care am pus 7 kg in 3 saptamani de am crezut ca ramasesem insarcinata (cam greu avand in vedere ca nu aveam prieten). Si de atunci ma tot ingras. Acum am 61kg si idealul meu tot 47kg a ramas.
Problema mea cea mai mare e ca nu ma pot tine de o cura de slabire. Dupa 3-4 zile maxim de cura ma apuca seara cate o foame de ma darama si mananc orice si fara limita.
Nu am mancaruri preferate si sunt o pofticioasa inraita. Mananc orice si mananc cu pofta si doamne fereste sa imi dea cineva dulciuri sau sa imi arate ca e de rau. Mai rau e ca nu stau singura si colega mea de apartament isi permite sa manance orice si tot slaba e asa ca mai deschide frigiderul daca poti...
Avand in vadere ca am ajuns la concluzia ca nu ma pot tine nici de sport nici de cure prea mult timp ce fac acum? Beau jumatate de litru de apa calduta cu destula sare in ea cat sa fie ingrozitoare dupa fiecare episod de infulecare si asta ma ajuta, cu destule eforturi si cu niste dureri ingrozitoare de cap dupa, sa imi golesc stomacul in vasul de toaleta. Sincer daca functioneaza trec peste orice si o fac in continuare (dureri de cap, apa cu sare, riscuri). Dar am dubii. Incepe sa mi se faca din ce in ce mai foame si procedeul trebuie repetat din ce in ce mai des si il urasc.
Merci ca m-ati ascultat si promit ca va tin la curent. Poate de data asta o sa mearga asa ca am luat toate pestilele din lumea asta si nu a mers.
Sau poate imi da cineva un pumn in fata, ma trezesc la realitate si o sa am mai multa rabdare si vointa si optimism.
Intrebarea e sunt sau nu bulimica la momentul actual si daca da cat de rau este si cat de mult ma ajuta?
Merci fetelor si bafta in tot ceea ce faceti.
flubby, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1492 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 975 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 459 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat