Pui cu masline negre
Ingrediente:
-2 pulpe (fiecare pune cite vrea si cite are, depinde ptr cate portii doriti sa gatiti)
-3 rosii
-o ceapa
-masline negre
-sare
-piper
-un catel usturoi
-2 linguri ulei
-jumatate pahar vin alb
Mod de preparare:
Incepem cu spalat si "dezpielitatul" pulpelor, dupa care le taiem in doua. Intr-o tava punem uleiul si adaugam pulpele, apoi ceapa taiata fidelute, maslinele, rosiile spalate si taiate feliute. Punem in tava si usturoiul, saram, piperam si turnam vinul peste carne.
Acoperim cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200 de grade pentru circa o ora. Prima jumatate de ora lasam acoperit, dupa care lasam fara folie ca sa scada sucul si sa se rumeneasca foarte putin carnea. Atentie, mai urmariti sa nu scada tot sucul din tava.
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|