Subiect: Piept de pui
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 apr 2009, 18:18:16
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Piept de pui

Ingrediente:

1 piept pui dezosat, fara piele! - 1/3 conserva ciuperci - foarte putin cascaval ras (cam 1 lingura) - 1 albus de ou - 1/3 cana morcov fiert taiat cubulete mici, condimente - vegeta, cimbru, patrunjel si marar

Mod de preparare:

Se amesteca ciupercile (bine scurse) cu morcovii (storsi de apa in plus) cu cascavalul si albusul de ou si se condimenteaza. Se ia pieptul de pui si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu. Se pune amestecul de mai sus peste pieptul de pui. Se inveleste in folie in asa fel incat pieptul se fie bine rulat si sa nu curga amestecul si se baga la cuptorul incins cam 20 minute, direct pe grilaj (adica nu in tava sau ceva).

Se orneaza cu 2-3 frunze de patrunjel, marar si o lingura de iaurt crema deasupra!

Pofta buna !
Imagini ataşate
File Type: jpg piept de pui rul..jpg (17,7 KB, 37 vizualizări)
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat