View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 aug 2010, 17:52:12
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Rosii cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu muschi pe porc si ciuperci:
  • rosii mai mari,decapate si scurse
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • patrunjel+ marar
  • ulei de masline
  • sare,piper,curry,boia iute
  • 1/2 dovlecel+1 ardei capia
  • cam 1/2 kg muschi de porc(sau carne de pui)
  • cascaval ras pentru ornat
Am calit in putin ulei de masline ceapa,usturoiul si ardeiul+dovlecel,toate taiate marunt.Am adaugat mirodeniile,verdeata,ciupercile si carnea.Am amestecat bine si am lasat cateva minute.Am adaugat si cateva cubulete de rosii.Ceea ce am taiat de la rosii(capacul) + umpluturape care am scobit-o + inca vreo 2 rosii le-am dat prin blender,si cu putin ulei de masline am pus sa fiarba putin intr-o craticioara.Am folosit-o apoi ca si sos peste care am pus rosiile umplute.Cand s-a facut carnea,am umplut rosiile si le-am dat la cuptor(fara apa,doar sucul de rosii preparat in prealabil).Am lasat la foc potrivit si am stopit cand si cand rosiile cu sos.La final am adaugat cascavalul ras si am mai lasat pana ce acesta s-a topit.
Pofta buna!
Eu tocmai am papat una si mi-am lins buzele!!!Ar fi trebuit sa iau niste patrunjel sa ornez la final,dar...nu am mai avut in casa!
Poze din procesul de fabricatie



...si pe farfurie(ar fi mers tare bine niste frunze de patrunjel verde de decor
dar daca nu am pastrat am pus putin patrunjel uscat)
Răspuns cu citat