View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 sep 2009, 00:40:15
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Exclamation Tratamente naturiste/farmaceutice pentru bataturi

Eu ma confrunt de vre-o 5 ani cu probleme cauzate de incaltaminte. Absolut orice as incalta la a doua sau a treia incaltare ma aleg cu mirificele bataturi. Majoritatea sunt cat se poate de inofensive si dupa aplicarea unui plasture cu rivanol sau unui plasture anticalus dispar, uneori chiar si in cateva ore alteori in cateva zile.

Problema cea mare este o batatura pe care o am ca amintire din partea unor pantofi care au fost, surpinzator, incrdibil de comozi. Aceasta batatura este pe incheietura degetului mic de la piciorul drept si orice as incalta batatura este presata, ceea ce duce la niste dureri incredibile.

In urma cu ceva timp o pedichiurista a reusit intr-un final dupa chinuri mari (mai mult ale mele) sa scoata, ceea ce noi am crezut ca este radacina completa a acestei bataturi.
Acum observ ca a inceput iar sa apara, si asta avand in vedere ca fiind vara am purtat mai mult slapi si nimic nu a mai presat pe zona respectiva...

Am incercat plasturi de toate felurile si unguente din plafar nu am la indemana numele acestora dar maine le voi posta...

Intrebarea mea este: S-a mai confruntat cineva cu asa ceva, si daca da cum ati reusit sa scapati de ea? (ca pe mine ma omoara cu zile, orice incaltaminte cumparata trebuie sa-i placa mai intai bataturii si apoi mie)

Va multumesc anticipat!
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat