Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente
500 g ciuperci,
8 cartofi,
1 ceapa,
1 catel usturoi,
1 legatura patrunjel,
sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare
Se curata cartofii, se decupeaza un capacel, se scoate cu grija miezul si se pun la fiert 10 minute. Ciupercile se taie felii si ceapa tocata marunt. Impreuna se calesc in putin ulei, pana cand scade sosul lasat de ciuperci. Se adauga usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sare si piper. Cartofii scursi bine se umplu cu amestecul de mai sus si se pun intr-o tava unsa bine cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute.
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|