09 oct 2010, 13:53:10
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
|
|
Aripioare de pui si gutui la cuptor
Aripioare de pui si gutui(la cuptor)
Avem nevoie de :
- aripioare de pui(o punga,care are cam 11-13 bucati)
- gutui(fara zgarcenie!!!).Trebuie sa puneti cantitatea pe care ati fi pus-o daca ati fi folosit cuburi de cartofi in loc de gutui.
- 1 cana de vin alb
- sos de soia light(pentru ca acesta e conform-se gaseste si la Kaufland si la Carrefour)
- ca si condimente am pus urmatoarele:busuioc uscat,putin cimbru uscat,sare,piper,boia iute,putin praf de curry ,boabe de mustar si cateva cuisoare-care dau o aroma minunata intregului preparat!
Am pus aripioarele in tava si bucatile de gutui,am presarat toate mirodeniile,am pus vinul si sosul de soia si am dat la cuptor.Lasam sa se rumeneasca bine,intorcand din cand in cand atat aripile cat si gutuile,ca sa se faca uniform.E gata cand este bine rumenit preparatul pe toate partile.Are un gust deosebit ,dulce acrisor si foarte aromat de la amestecul de condimente!Eu una nu ma mai satur de asa ceva!Dovada e si faptul ca repet reteta a treia oara!
inainte de a da la cuptor
mancarea gata
si pe farfurie
Nu am mai facut salata de niciun fel si nici acrituri nu mi-am pus ca vreau sa savurez mai bine gustul mancarii
|