View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 nov 2010, 15:01:38
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Concurs: La post, dar sanatos!

Dragii mei slabuti, dragele mele slabute,

Acusi incepe Postul Craciunului, un post destul de bland dar si destul de lung. Din experienta mea, multi din cei care tin postul ajung sa consume foarte multi carbohidrati in timpul postului, asa ca nu mai sunt in stare sa continue dieta de slabire. Pe de alta parte, sunt si multi care spun ca nu pot sa incurce dieta cu postul, deci nu tin postul.

Ma adresez tuturor celor care vor sa tina Postul Craciunului fara sa se ingrase (sau in cazul meu, fara sa slabeasca). Hai sa ne intrecem la meniurile de post sanatoase pe care le mancam!

Iata regulile:

1. Meniul trebuie sa fie complet, cu cel putin 3 mese adevarate (o cana de cafea, chiar cu zahar, NU este o masa).

2. Nu mintiti (ca e si mai mare pacat fiind Post : aici punem numai meniurile pe care le mancam, complete. The truth, the whole truth, and nothing but the truth. Daca ati avut abateri, nu scrieti meniul, ci pur si simplu mentionati ca e abatere si atat. Puteti continua a doua zi.

3. Meniurile trebuie afisate in fiecare zi (exista si zile de dezlegare la peste, la ulei, la vin, etc, deci in zilele respective aveti si voi dezlegare).

4. La sfarsit, adica de Craciun, juriul va incepe deliberarea. Mesajele nu se mai pot schimba. Cand se pun de acord mebrii juriului (probabil in jur de Anul Nou), se afiseaza top 3 pentru urmatoarele 2 categorii: Cel Mai Bun Meniu zilnic si Cel Mai Sanatos Post.

5. Cei/cele care participa la concurs NU pot forma parte din juriu.

Iata cum functioneaza:

* cei interesati sa fie membri ai juriului, va rog sa va anuntati. As prefera sa nu fiu juriu pentru ca as vrea si eu sa particip, dar daca nu mai vrea nimeni... ce sa-i faci, asta e!

* Cei interesati sa ia parte, va rog sa raspundeti si voi. In timpul Postului, in fiecare zi editati mesajul vostru cu un update pentru urmatoarea zi. Fiecare mesaj trebuie sa cuprinda meniurile pentru 7 zile, de duminica pana sambata inclusiv. In felul asta tinem numarul de raspunsuri la minim si e si organizat: fiecare participant are 6 mesaje, fiecare pe o saptamana. Aveti zi de cantar pe 13 Noiembrie si pe 25 Decembrie si trebuie sa afisati greutatea (adevarata).

Criterii de evaluare: membrii juriului pot judeca dupa propriile principii nutritionale, insa as dori sa sugerez urmatoarele criterii:

1. Pentru Cel mai Bun Meniu zilnic: se ia in considerare variatia, echilibrul nutritional, creativitatea si scopul participantului -- vrea sa slabeasca sau sa se mentina, sau poate incearca sa isi revina din anorexie? Va rog sa nu luati in considerare propriile diete, adica de exemplu cei care urmeaza Dukan sa nu se incrunte daca vad paine in meniu, cei care urmeaza Monti sa nu se incrunte de la o zi cu morcov fiert la ambele mese, etc.

2. Pentru Cel Mai Bun Post: se iau in considerare numai meniurile fara abateri. Se judeca dupa variatie, incadrare in Post (de exemplu cat de frumos se folosesc dezlegarile), preponderenta meniurilor sanatoase si foarte sanatoase, progresele in ce priveste greutatea (din nou atentie la care era scopul slabutelor).

Premiu: Nu am ce sa va dau decat felicitarile mele sincere si satisfactia ca ati reusit si sa tineti Postul si sa va tineti de dieta sanatoasa pe care o urmati!

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat