View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 nov 2010, 14:57:04
AnDrAdAxl's Avatar
AnDrAdAxl AnDrAdAxl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Ludwigsburg, Germania
Vârsta: 37
Dieta: High Carb Low Fat
Date: 172cm, 98kg
Mesaje: 2.442
Aprecieri acordate: 576
Am fost apreciat(a) de 610 ori in 401 mesaje
Implicit Rulou din piept de pui cu ciuperci si Edam

ingrediente:
Suc de lamaie, proaspat stors -244g =61cal
Condimente cu gust de pui -70g =42
Cascaval Edam 1 -200g =504
Piept de pui fara piele -1000g=1260
Margarina cu omega 3, Becel -30g =108
Ciuperci Pleurotus[x] -500g =125
Ulei de masline[x] 20ml=177

Se calesc ciupercile taiate in margarina si se lasa sa se raceasca.Se taie ca pt snitel pieptul si se bate cu folie sa nu se rupa.Se presara condimente pe pui si se lasa 10 min.Pe o folie de staniol se pune putin ulei de masline,apoi carnea.Se adauca ciupercute si cascaval.Se ruleaza cu atentie carnea cu umplutura si apoi se ruleaza staniolul peste si se sigileaza bine la capete.Se dau la cuptorul incins jumate de ora apoi se scot din staniol si se adauga zeama de lamaie si se mai lasa pana prind o culoare rumena.Pofta buna!
Răspuns cu citat