View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 nov 2010, 11:32:17
Aideen's Avatar
Aideen Aideen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: hipocalorica
Date: 170cm, 102kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Question Consum calorii meniu

Buna,
In speranta ca aici e sectiunea potrivita pentru a posta nelamurirea mea (care sper sa nu fi fost dezbatuta anterior si sa nu fi observat eu pe forum) :
In calcularea meniului hipocaloric din fiecare zi, cu ajutorul aplicatiei de calculare a caloriilor ingerate precum si a celor consumate am observat un lucru. Metabolismul bazal adaugat caloriilor din activitati zilnice precum citit, mers,,etc, adik activitati normale, fac un total de aprox 3000kcal pe zi consumate, daca nu chiar mai mult. Calculez eu gresit sau chiar e posibil sa ard atatea calorii fara sa merg la sala sau sa am alte activitati sportive regulate. Mentionez ca metabolismul bazal e undeva la 1600 kcal.

Mi-am stabilit o dieta hipocalorica de maxim 1200 kcal pe zi, dar deficitul de calorii e destul de mare daca sunt calculele mele corecte,,,

Ce parere aveti?
Aideen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2201 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1685 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat