View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 03:52:13
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

De acum veti putea beneficia la maxim de tickerele de pe Slabute, pentru ca setarea si modificarea tickerelor va fi mult mai usoara si mai creativa. Am lansat oficial mult asteptatul ticker.slabute.ro!



Accesare pagina de modificare ticker
Accesarea paginii de modificare tickere este foarte simpla si se face prin clic pe tickerul de la semnatura. Ca o metoda alternativa, mai puteti accesa aceasta pagina din pagina principala ticker.slabute.ro, prin apasarea butonului Modifica (vedeti imaginea de mai sus, partea de jos, buton marcat cu chenar rosu) sau din orice alta pagina prin clic pe optiunea din meniul principal Modifica tickerele (imaginea sus, prima optiune meniu, marcata cu chenar rosu).

In pagina de modificare tickere se apasa pe butonul Modifica, corespunzator tickerului care se doreste a fi modificat/activat.



Modificare ticker
Modificarea fiecarui ticker se poate face in maxim 5 pasi simpli. Toti 5 pasi sunt necesari doar prima data cand se activeaza ticker-ul sau cand se doreste modificarea tuturor parametrilor, dar pot fi modificati si parametrii doar pentru un singur pas (de exemplu schimbarea valorii de la cursor, schimbarea imaginii de fundal, schimbarea imaginii de la cursor, etc.).

Navigarea de la un pas la altul se face prin doua metode:

1. Accesare link-uri din partea de sus a paginii


2. Prin apasarea butoanelor din partea de jos a paginii
  • Pasul precedent - navigare la pasul precedent, fara salvare modificari
  • Salveaza - salvare modificari efectuate la pasul curent
  • Pasul urmator - salvare modificari si trecere la pasul urmator

La fiecare pas, dupa salvare modificari, in partea de sus, sub link-urile pentru fiecare pas, este afisat tickerul cu noile setari efectuate. In continuare se va descrie fiecare pas.

Pasul 1 - Activare/Titlu
La acest pas se activeaza sau dezactiveaza afisarea tickerului (1 sau 2) si se seteaza titlul tickerului (afisat in coltul sus-dreapta ticker).



Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 2 - Imagine fundal
La pasul 2 se alege imaginea pentru fundal ticker. Se face clic pe imagine pentru a fi selectata.

Imaginile pentru fundal sunt afisate pe mai multe pagini, care pot fi vizualizate folosind paginarea din partea de jos a acestui pas (sub imaginile de fundal propuse).



Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 3 - Imagine cursor
La pasul 3 se alege imaginea pentru cursor ticker. Se face clic pe imagine pentru a fi selectata.

Imaginile pentru fundal sunt afisate pe mai multe pagini, care pot fi vizualizate folosind paginarea din partea de jos a acestui pas (sub imaginile de cursor propuse).



Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 4 - Tip ticker
La pasul 4 se alege valoarea pentru cursor ce va fi monitorizata la ticker. Se face clic pe denumirea valorii pentru a fi selectata. La propunerea voastra, s-au adaugat inca 3 valori noi care pot fi setate la profil si monitorizate la ticker: Brat, Gamba si Genunchi.



Pentru a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator. Atentie, valoarea selectata la pasul acesta se salveaza la pasul urmator, deoarece trebuie setate si valorile corezpunzatoare (de aceea nu exista butonul Salveaza la acest pas).

Pasul 5 - Setare valori
La pasul 5 se seteaza toate valorile tickerului. Aici puteti seta valoarea initiala, valoarea cursor, valoarea finala, data start si data finis. Campurile sunt pozitionate cat mai sugestiv, ca sa reflecte pozitia lor pe imaginea tickerului.



Pentru a seta/modifica data start si data finis s-a implementat un calendar special, care se deschide daca se face clic pe imaginile "calendar mic" (marcate cu chenar verde) de langa campurile de data start si data finish.



Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza.

Modificare partiala a tickerului
Trebuie de mai mentionat inca o data ca, daca doriti sa modificati doar un anumit aspect/parametru al tickerului (exemplu: imagine fundal, imagine cursor, valoare cursor, valoare initiala, valoare finala, data start, data finis, titlu, etc.), este suficient sa parcugeti doar pasul care modifica acest parametru si sa apasati butonul Salveaza pentru confirmarea modificarii.

Succes!
Răspuns cu citat