Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 30 nov 2010, 10:13:29
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Jurnal Anorien

Buna tuturor,

O sa incerc sa ma prezint pe scurt si poate pe parcurs o sa ne cunoastem mai bine.
Am 28 de ani, 170 cm si 72 de kg.
Cam toata viata mea de adult (dupa varsta de 20 de ani) stateam pe la 58, maxim 60 de kg. Asta pana acum cca 3 ani cand am slabit pana la 48 de kg (prin infometare). Dupa o spitalizare si o sperietura mai mare, am reinceput sa mananc normal, ajungang la 55 de kg unde m-am mentinut cateva luni bune.

Acum un an insa viata mea s-a schimbat la 180 de grade, din mai multe puncte de vedere si am inceput nu numai sa nu mai fac miscare aproape deloc (sedentarism accentuat) ci si sa mananc adevarate bombe calorice. Asa m-am ingrasat de la 55 la 72 in cca un an de zile.

Acum m-am decis sa imi schimb stilul de viata si am inceput sa merg la sala. Nu tin o dieta anume, ci incerc sa urmez niste reguli generale (fara paine, sucuri, dulciuri, fast foods, etc) si contorizez caloriile. Nu stiu exact cat vreau sa slabesc in cat timp, dar atata timp cat cantarul o ia in jos si nu o mai ia in sus, eu sunt fericita
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]