View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 dec 2010, 16:21:18
choco's Avatar
choco choco este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 sep 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: incerc sa mananc cat de cat sanatos :)
Date: 160cm, 48kg
Mesaje: 1.161
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Scapa de cosuri cu tinctura de propolis

fetelor,cautam pe google remedii pentru cosuri,cum sa scapam rapid de ele.si am gasit asta:
Citat:
pe la varsta de 14 ani, am inceput sa am si eu cosuri, multe cosuri, si evident ca oricine in locul meu, m-am panicat si mi-am distrus si mai tare fata. am incercat toate cremele posibile, am fost si la dermatolog. inutil. asta pana ce am incercat un tratament dintr-o revista oarecare, un tratament ieftin: tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare . initial am fost sceptica, dar am zis ca mai rau nu poate sa-mi faca. am tinut tratamentul 10 zile, timp in care cosurile s-au uscat si au disparut total si de pe fata si de pe spate. acum am 21 de ani si nici macar inaintea menstruatiei nu-mi mai apar. la mine poza cu inainte si dupa reprezinta un caz real. incercati, nu strica. eu personal sunt satula de tampeniile de ultima ora,care fiind atat de "eficiente" au atasate si preturi exorbitante.
sursa: kudika.ro
credeti ca se poate?a incercat cineva?sunt destul de curioasa si m-ar tenta.doar ca mi-e cam frica,cum spunea si fata care povestea,mi-am facut mai mult rau decat bine cu tot felul de tratamente pt fata.
choco, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1831 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1314 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1315 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 01 dec 2010 at 16:25:25.
Răspuns cu citat