View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 dec 2010, 11:15:29
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Post Perisoare din piept de pui cu sos de ciuperci si smantana

La perisoare am folosit :
  • 1 piept si jumatate ,
  • 1 morcov mic,
  • 4 catei de usturoi,sare,piper,
  • o lingurita de marar tocat si 1 lingurita de patrunjel tocat.

  • Am amestecat toate cu 2 oua si am format perisoare cu mainile ude,pe care le-am fiert in apa cu sare.

Le-am scurs bine si am facut in timp ce ele fierbeau,sosul:
  • 1 ceapa mare taiata solzisori
  • 3 catei mari de usturoi zdrobiti
  • sare,piper
  • 1 conserva de ciuperci(as fi vrut proaspete,dar nu aveam in casa)
  • 1 cutie de smantana pentru gatit
  • ulei de masline
  • la sfarsit putina verdeata tocata,de decor.
Am calit ceapa si usturoiul in uleiul de masline,am adaugat ciupercile spalate si scurse ,sarea si piperul,apoi smantana si dupa cateva clocote am pus si perisoarele,am mai lasat cateva minute si am inchis focul.Am presarat in farfurie verdeata(nici de-asta nu am avut proaspata,ci congelata)
P.S.: e ger afara si ninge si mi-a fost sila sa ies din casa
Asa arata pe farfurie(ai mei au mancat deja cu piure,cica la mic dejun )

Ultima dată editat de Slabuta; 30 ian 2011 at 01:50:04.
Răspuns cu citat