View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 dec 2010, 18:46:21
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post NOU! Concursuri Slabute - concurs.slabute.ro

Am lansat mult aşteptatul concurs.slabute.ro! De acum aveţi posibilitatea de a participa sau organiza propriile concursuri pe Slăbuţe.

Prezentare pagina principală



În partea dreaptă (chenar verde) se pot observa link-urile către lista de concursuri la care participaţi şi lista de concursuri propuse. În partea de sus-stânga a paginii (chenar bleu) pot fi identificate opţiunile meniu cu lista concursurilor în derulare şi lista completă a concursurilor.



In partea de jos a paginii se afişează ultimele cinci concursuri propuse şi ultimii cinci participanţi la concursurile în derulare.

Participare la concurs
Participarea la concursuri este foarte simplă. La început alegeţi, din lista concursurilor în derulare, concursul care vi s-a pare interesant. Un concurs este prezentat grafic în felul următor:



Pentru a participa la un anumit concurs, faceţi clic pe butonul Participă şi veţi fi redirecţionaţi către pagina de participare la concurs.



Completaţi formularul de participare şi apăsaţi butonul Particip. Dacă aţi completat corect toate câmpurile, o să primiţi un mesaj de informare cu privire la înscrierea în concursurl corespunzător.

Votare participant
Un participant la un concurs poate fi votat o singură dată de către un membru înregistrat în comunitate.

Toţi participanţii/cei înscrişi la un concurs pot fi găşiţi în pagina concursului, partea de jos.



Pentru a vota un anume participant, faceţi clic pe link-ul Votează şi veţi fi redirecţionaţi către pagina personală a participantului pentru concursul în cauză.



Aici puteţi acorda o nota, între 1 şi 5 steluţe (chenar verde) sau lăsa un comentariu cu o impresie/părere despre fotografia participantă la concursul respectiv (chenar bleu).


Restricţii propunere concursuri
Concursurile pot fi propuse doar de slăbuţele cu titlul Sunt una dintre slăbuţe şi mai sus. Toate concursurile propuse, trebuie să respecte regulamentul comunităţii.

Restricţii participare la concurs
Participanţii la concursuri trebuie să respecte regulamentul comunitaţii şi regulamentul concursului, propus de către organizator.

Succes!

NOTA: Datorită timpului scurt pe care l-am avut la dispoziţie pentru implementarea secţiunii concurs.slabute.ro, în momentul de faţă se pot propune doar concursuri pe bază de votare imagini. Urmează a fi prezentate şi alte tipuri.
Răspuns cu citat