View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 oct 2009, 15:05:53
Sheba's Avatar
Sheba Sheba este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Incerc sa evit grasimile si dulciurile
Date: 166cm, 96kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Exercitii care vi se par dificile - un topic un pic bizar

Ce vreti un castron de salata scoate ce-i mai ciudat din om
Recapitulam in gand (in loc sa ma gandesc la ce am de facut evident)... deci recapitulam care-s exercitiile care mi se par cele mai grele.
Sa vedem cardio (eu fac strike cu elemente de AM) - lovituri de genunchi din intoarcere asa pe jumate. Pleaca piciorul restul ramane si eu cat pe ci sa ajung in nas. E o problema la care tot incerc sa lucrez. Mai ales ca loviturile trebuie sa fie impinse din bazin si nu pe verticala.
Abdomene - crunch lent cu mentinere cel putin 3 secunde. Tot pe aici mai sunt altele mai bizare care lucreaza un pic si spatele. din sezut cu picioarele intinse, Te lasi pe spate ca si cum te intinzi dar fara sa atingi podeaua, si de la capat. Cine se incumeta poate sa tina si o greutate in brate. La fel executie lenta.
Sheba, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2518 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2001 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1485 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat