Subiect: Dieta elvetiana
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 oct 2009, 17:25:59
denissaa1's Avatar
denissaa1 denissaa1 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2009
Locaţie: craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: numar caloriile!!!!
Date: 162cm, 58kg
Mesaje: 939
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Dieta elvetiana

Slabeste trei kilograme pe saptamana cu dieta elvetiana
Dieta elvetiana este un regim echilibrat care te ajuta sa slabesti pana la trei kilograme pe saptamana fara a te infometa. Cura se poate tine pe termen nelimitat, deoarece contine toate grupele importante de nutrienti, vitamine si minerale.
In plus, dieta elvetiana este saraca in carbohidrati, dar bogata in proteine. Bila neagra e primita din cauza ca regimului ii lipseste diversitatea de alimente, lucru ce ar putea duce la monotonie in ceea ce priveste alimentatia.
Astfel, zilnic sunt recomandate 200-300 de grame de carne slaba, precum cea de pui sau peste, care se poate pregati fiarta, inabusita sau la cuptor. De asemenea, din regim nu trebuie sa lipseasca doua oua, fierte sau facute omleta, dar fara ulei de floarea soarelui, 500 ml de lapte cu 1,5% grasime, 50 de grame de branza slaba, de preferat cea de vaca, 100-150 grame de paine secara, ovaz sau alte cereale integrale, dar in nici un caz paine alba. Mai mult, zilnic trebuie sa se consume 100 grame de cartofi fierti, copti sau fripti la gratar si 50 grame de unt.

Persoanele care adopta aceasta dieta trebuie sa evite fructele precum prunele, bananele, perele, strugurii si fructele uscate. Nutritionistii spun ca felul cum vor fi combinate alimentele tine de gustul si orarul fiecarei persoane.

Specialistii atrag atentia insa ca, pentru a obtine efectul dorit, alimentele nu trebuie inlocuite, iar cantitatea recomandata trebuie urmata intocmai. In acelasi timp, este indicat sa existe trei mese si doua gustari pe zi.
__________________
O sa fiu o slabutza!!!
Jurnal Denissaa1 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...saa1-1134.html
denissaa1, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1779 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1262 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 746 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat