View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 ian 2011, 17:25:20
iuliana burlacu's Avatar
iuliana burlacu iuliana burlacu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: montignac
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 212
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Iuliana, mamica de Maria

Buna,drag jurnal.
Sunt Iuliana , am 31 de ani pt inca vreo cateva zile, is maritata si mamica de bebita de aproape 2 ani.
Ar trebui in clipa asta sa fac curatenie in casa si sa spal vasele ,dar caut informatii despre ce trebuie ,cum trebuie sa facem sa dam jos colaceii pe care i-am adunat in ultimii ani.
M-am rugat de sotul meu mai bine de un an si jumatate sa intram si noi la o dieta,orice, dar nu mi-a iesit.Si uite ca in septembrie a inceput sa-l doara un genunchi,rau ,tot mai rau, si prin noiembrie deja nu mai putea .A mers la un medic, si, surpriza, tre' sa slabeasca .
Si vine acasa si se stropseste la mine ca de ce nu ii dau sa manance mai putin?
Noroc ca eu citisem deja de cateva ori cartea lui Monti, aveam si ceva retete pregatite,si am purces la drum.
Adica: pe la sf lui nov, nu mai stiu exact data, am golit frigiderul,camara, si am purces la cumparaturi ( era sa lesin cand am lasat la cora 6 mil dintr-un foc ).
Desi a trecut o luna si mai bine de cand tinem dieta, inca mai avem oaresce frustrari. In primul rand, nu prea se da miscat cantarul .Si asta pentru ca eu incercam sa gatesc dietetic si inainte.Adica fara prajeli, fara dulciuri decat la ocazii speciale, fara junk food,etc.Dar mancam multa paine, multi cartofi, multa branza (cu paine si cartofi ),carne cu cartofi ,cartofi cu oua,etc. Si toate in cantitati maaaaari. Si la ore aiurea.
Adica mancam 2 mese pe zi. Una pe la pranz, cealalta pe la 22,cand venea sotul de la munca.Mai beam si o bere. ......Cand vad ce am scris ma mir ca n-am murit inca!!!!!!!
iuliana burlacu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2448 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]