View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 13 ian 2011, 11:33:04
Nemo's Avatar
Nemo Nemo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţ cunoscătorSlăbuţ cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 nov 2010
Locaţie: Le Cannet, Franta
Vârsta: 55
Dieta: Dukan
Date: 179cm, 87kg
Mesaje: 3.894
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 298 ori in 161 mesaje
Implicit Intoarcerea la suprafata - Jurnal Nemo

Interesant, la cat de vorbaret sunt de obicei, acum nu prea stiu cum sa incep..

Cu inceputul cred ca ar fi o idee buna, deci...

Buna, fetele!

Eu sunt Nemo.Un el adica. Puiul piuitor de la statutul meu pe forum a disparut, si desi asteptam cu inima indoita sa apara zanuta batand din aripi si declarand "Sunt una dintre slabute", spre linistea mea a aparut un individ micut (zanoi nu e ca nu are aripi ), sustinand sus si tare "Sunt un slabut". Eee, pina acolo mai e cale lunga, dar important e ca primii pasi au fost facuti, si daca un mancau si indragostit de gastronomie ca mine poate sa parcurga drumul spre normalitate, atunci cred ca oricine va putea face acest lucru.

Important e sa gaseasca varianta potrivita.

Greutatea de unde am plecat o vedeti pe ticker, deasemenea si locul unde sunt acum. Dieta e Dukan, hiperproteica, hipocalorica indirect ( toate dietele sunt hipocalorice, altfel cum naiba am vrea sa slabim..?? ), si pina in momentul de fata la mine functioneaza bine de tot.
Sunt intrebat destul de des cum m-am hotarat sa urmez un regim. Sincer, nici eu nu sunt prea lamurit, ideea e ca la un moment dat s-a produs un declic. Sotia ma batea la cap de ani de zile cu asta, maica-mea ultima oara cand ne-am vazut a declarat in modul ei franc si direct "Fiule, te-ai ingrasat ca un porc" , iar acum vreo trei luni am avut invitati la masa un cuplu francez pe care-i cunoastem de 3 ani. Si am remarcat noua silueta a partii feminine a cuplului. Asa am ajuns la Dukan iar la urmatoarea vizita printr-un supermarket, sotia (tot ea ), a pus mana pe cartea respectiva si a pus-o in cos. Punct. Si de atunci lucrurile au devenit, sa spun asa, interesante (parca asa suna acel vechi blestem chinezesc - Fie sa traiesti vremuri interesante ).

Asta e situatia pe scurt, fetele, jurnalul e creat, usa e deschisa, cafea nu e nevoie sa aduceti dimineata, fac eu.
Incercati sa-mi suportati ironiile, e unul din defectele mele faptul ca uneori vorbesc si dupa aceea gandesc, dar puteti sa-mi intoarceti linistite impunsaturile, inseamna ca le-am meritat.
Nemo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]