View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 27 apr 2009, 14:13:27
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Experiente traumatizante

Sper ca nu mai este un subiect de genul acesta,daca este,imi pare rau,eu nu l-am gasit,si sper ca l-am postat unde trebuie.
Pentru ca vad si pe forumul acesta,ca in multe locuri unde am citit,tendinta tuturor de a slabi repede repede,nu conteaza cu ce pret,m-am gandit ca ar fi bine sa ne spunem fiecare experientele in legatura cu minunatele diete,pastile si alte nebunii.
Cred ca toate am incercat diferite metode de a slabi,mai bune sau mai putin bune,ar fi bine ca cele care sunt incepatoare macar sa nu mai faca inca odata greselile noastre.
Deci,experienta mea.Am fost un copil supraponderal cu siguranta,ma ingozesc cand vad pozele de cand eram mica,si ma ingrozesc si mai tare cand imi aduc aminte cum eram obligata sa mananc,sau cand mi se povesteste cum reuseam eu sa mananc nush cate felii de paine cu unt si dulceata pe la un an.Off doamne,ma intreb de ce,ca vreo slabatura nu eram.Dar na,grasa si frumoasa.
Apoi am vazut de curand pozele de pe la 13 ani,eram normala.Dar un pic mai dezvolatata ca celelalte fete.Si atunci a pornit nebunia.Sunt grasa.Si erau zile cand nu mancam nimic,sau doar lapte,sau doar paine.Si apoi au inceput sa apara kilogramele in plus.Logic,ma infometam,era normal ca,corpul meu sa reactioneze cumva,sa se protejeze.
Si distractia a continuat pana acum vreo 8 luni,cand cred ca am inteles,sau m-am desteptat,sau m-a luminat Dumnezeu,nush.
Ce am inteles eu,si ce am invatat din experienta mea.Nu pot da jos kilogramele acumulate de-a lungul anilor in doar 2 luni.Si am invatat sa am rabdare.Am fost o viata grasa,ce mai conteaza daca mai astept 7 luni,pana voi fi la greutatea ideala,cand nu ma va recunoaste lumea pe strada,hiihihih.Dar in astea 7 luni voi avea saptamana de saptamana(miercurea,ziua cantaririi),satisfactia unui nou kilogram pierdut.Da,the first day from the rest of my life a fost miercuri,urasc sa incep chestii lunea,si a inceput si pe la pranz,ca atunci am avut timp sa fac o lista.
Cele mai traumantizante experiente au fost 3( au fost multe altele,supa de varza,orez fiert si restul nebuniilor)
Prima,pe locul 3,adica,mai putin traumatizanta,a fost regimul de viata montignac.Eu nu zic ca nu e bun,stiu oameni care chiar au slabit bine cu el,dar pt mine a fost un soc,pt corpul meu.Renutarea totala la zahar,pt ca reusisem sa fac si asta.m-a terminta,3 zile nu am iesit din casa,ca nu ma puteam tine pe picioare,si nu ma infometam.Habar nu am de ce,si apoi m-am autoconvins,hiihih,dupa lungi documentari,ca am nevoie si de zahar,la cafeluta.
Ce am descoperit atunci.Cand nu mancam deloc zahar,asta fu vreo 2 saptamani,nu imi trebuia nimic dulce,totul era ok,nici o pofta.Apoi am inceput sa folosesc fructoza.Sfinte,se eliberase iadul peste mine,imi curgeau balele la orice vedeam de mancare,si bineinteles dulciuri.Nici asta nu stiu de ce,in schimb fructoza m-a facut sa renunt la monti.
Trauma numarul 2 a fost dieta daneza.Cum sa pui un pofticios sa mance dupa dieta daneza?A fost groaznic.Si mai fu in saptamana aia ziua barbatului,care avea vreo 3 torturi in frigider de dus la scoala,si eu tineam dieta danezaAm rezistat o saptamana.Plangeam cu suspine in fiecare seara,la propriu,ca vreau si eu doar o gura de lapte,sau de mar,sau de nush ce.Si barbatul statea langa mine si ma consola.Dupa o saptamana am abanonat,ma termina psihic,eram irascibila,mai mult infometata,pt ca nu mai suportam carnea de vita.Am slabit 3 kg,au venit 5 inapoi,ei,nu-i bai,mai conteaza inca 2.
Si socul vietii mele au fost pastilele,care m-au facut sa abandonez orice idee miraculoasa de slabire.Heritage,sper ca le pot spune numele.Totul este natural,totul este safe,doar va stimulam putin secretia de insulina si nush ce va mai facem pe acolo,dar nothing happens.Acuma nu dau vina doar pe ei,ca eu is ******* de le-a luat,oricum.Da,nu mai imi era foame,nu mai aveam pofta de dulciuri.Dupa vreo doua luni (cred)si vreo 5 kile pierdute,se termina pastilele.Bun,facem pauza,ca asa scrie in prospect.Si ma ingras 9 kile.Bun,si mi greata,si mi greata,de dimineata pana seara,dar asta inca din timp ce luam pastilele.Si ajung la doctor,care descopera ca am transaminazele pe la 120(normale e vreo 50).Nu aveam hepatite,nu icter,nu isi da nimeni seama de ce.Iar eu am tacut malc si nu am zis la nimeni ce am luat eu.Si am aruncat cele 2 cutii de pastile de le mai aveam.Ficatul mi l-am pus pe picoare in vreo 3 luni de vegetarianism.
Apoi,am reusit sa slabesc 8 kg in doua luni,cu weight wathcers.Ei,ce mandra am mai fost,sport nu pre am facut,doar plimbari zilnice si lungi,si rapide.Deci,am gasit minunea.Dupa cele 2 luni ne-am mutat,am renovat,a fost o nebunie curata.3 luni a durat totul,cu mancat dezorganizat si toate cele.Apoi au urmat sarbatorile,apoi o vizita de vreo luna in Romania cu toate bunataturile specifice,doar trei kilograme am pus inapoi( in vreo 7 luni).Ei,daca nu e asta o minune.
Am luat la disecat regimul weight wathcers,si am descoperit ca e de fapt principiul hipocaloric,asezat intr.o forma frumoasa si comerciala.Asa ca acuma numar calorii,nu mai numar puncte.Am inceput de 2 saptamani,am dat deja 2 kilograme jos,sa vedem saptamana asta ce va arata cantarul.Si pot manca tot ce vreau,conteaza doar cat mananc,ideea e sa iasa numarul de calorii.
Si voi?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat