View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 11 nov 2009, 14:13:32
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Produse dietetice

Astazi am primit confirmarea la ceea ce observasem de mult timp si anume ca majoritatea produselor dietetice pe care le cumparam sunt o pacaleala si mult mai scumpe.
Protectia consumatorului din Germania s-a autosesizat si au facut un studiu despre produsele dietetice,cele fara zahar sau fara grasime.
Au ajuns la concluzia ca produsele dietetice au in general cu 40% mai multe grasimi si 10% mai mult zahar.Asa ca au decis sa interzica pe piata produsele dietetice din cauza ca ceea ce scrie pe ambalaj nu corespunde cu continutul si pentru ca sunt mai scumpe.
Deci,aveti grija si cititi cu atentie eticheta si comparati-o cu un alt produs normal.O sa observati ceea ce am observat si eu daca au mai putina grasime su mult zahar,daca nu au zahar au multa grasime.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat