View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 30 ian 2011, 21:40:30
litlelight's Avatar
litlelight litlelight este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 172cm, 98kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Vreau sa slabesc 47 kg

Buna seara!
De azi m-am hotarat sa-mi fac si eu un jurnal, poate asa reusesc sa pun si eu ordine in felul in care mananc si sa fac din asta o prioritate.
Recunosc ca nu prea am timp sa intru si sa scriu pe forum si poate prin jurnal reusesc ca cunosc si alte viitoare slabute care au aleleasi probleme ca si mine.
Sa ma prezin; Am 32 de ani, casatorita si cu o minune de fetita de 1 an si cinci luni. Toata viata am avut probleme cu greutatea mai precis de pe la pa varsta pubertatii cand dupa prima menstra am luat 10kg intr-o luna si kg au inceput sa se puna iar la 18 ani cantaream deja 80kg
Cu mult efort si cu un medic endocrinolog am reusit sa slabesc 25kg si am reusit sa ma mentin asa pana la 24 de ani cand am ramas prima oara insarcinata. Sarcina pe care am pierdut-o, iar in urma ei am ramas cu o depresie si 15 kg in plus. Anii au trecut si kg s-au acumulatsi asa am ajuns sa cantaresc 90kg, am ramas din nou insarcinata iar pe timpul sarcinii am luat inca 30 de kg (cu siguranta majoritatea vor spune ca am fost o vaca care a bagat in ea ca intr-un spital) culmea e ca mie nu-mi plac dulciurile si am avut si o sarcina dificila care a necesitat mult repaos si foarte muuulte vitamine care au trebuit depozitate undeva. dupa ce am nascut am reusit sa slabesc pana la 100 de kg cu ajutorul unui medic nutritionist, dar cum partea financiara nu-mi mai permite vizitele la ea, o sa trebuiasca sa gasesc o alta modalitate de a-mi atinge visul.
Sunt sigura ca o sa reusesc sa slabesc alaturi de voi si toate vom fi slabutele anului 2011.
Spor la slabit noua tuturor
litlelight, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2006 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 457 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 30 ian 2011 at 21:53:12. Motiv: Specificare nume nutritionist interzis pana in 30 mesaje.