View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 feb 2011, 21:48:52
Andra D's Avatar
Andra D Andra D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 49.1kg
Mesaje: 2.398
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 6 mesaje
Unhappy Jurnal Andra D - Doar 5 kg. Si totusi greu.

Ma numesc Andra D si sunt o plinuta de 55,5 kg de un 162 cm. Mereu am fost plinuta. Si mereu mama imi spunea ca sunt grasa. Si-asa am devenit complexata. Si tineam cure sau diete mai stricte. Iar dupa ce slabeam, bagam in mine dulciuri (mi-era dor de ele) si ma faceam la loc.
In Decembrie am descoeprit stupefiata ca am 59 kg. Niciodata nu ma ingrasasem atat. Asa ca m-am apucat de dieta usoara si uite ca am ajuns la 55,5. Uraaa - Pe naiba! De-acum vine pasul cel mai greu. pentru ca in general asta a fost greutatea mea in ultimii 4-5 ani. Dar de data asta e altfel. Eu sunt altfel. Sunt trista. Dezamagita.
Am ajuns in acel moment in care ma uit in oglinda si imi vine s-o sparg. Nimic nu-mi place cum sta pe mine. Si lumea in jurul meu imi spune ca arat bine.. ca ce e cateva kg in plus? Dar degeaba altii ma vad bine, daca eu nu ma simt bine in pielea mea. Conformatia corpului meu e asa incat astea 5 kg sunt in jurul burtii si pe maini - deci groaznic!
Si sunt furioasa pe mine ca nu sunt in stare odata si-odata sa slabesc. Vreau sa slabesc. Si sunt numai 5 kg amarate.. Si nu pot tine diete foarte stricte pentru ca sunt foarte anemica si am nevoie de vitamine suficiente.
Si fac sport. Si nu mananc seara deloc. Si am redus dulciurile. Si beau lichide pe zi. Si aah.. vreau sa am odata 50 kg!
Ma gandesc sa recurg la Vaccuum. Oare ar da rezultate? Sau e doar un moft? Ce-as mai putea face? E cineva in pielea mea?