View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 feb 2011, 17:22:27
dariaclaws's Avatar
dariaclaws dariaclaws este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 72.6kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Red face Jurnal dariaclaws- Implinirea unui vis

Buna,
Nu stiu exact cum sa incep ca am mari emotii...dar hai sa ma prezint.
Sunt Daria am 22 de ani, 1,67 si multe kg in plus...acum am 91 dar in ianurie aveam 102. Cum am ajuns in starea asta? Pur si simplu ignorand cantarul, evitand onglinda si izolandu-ma de lume.
Am ales sa inchid ochii si sa ma prefac ca pizza ,spaghetele si multele mancaruri de la fast-food nu le mananc eu, ma consolam cumva spunandu-mi "ca ce sens are sa traiesc daca nu profit de deliciile vietii?". Stiam ca ma mint, ca de fapt nu traiam ci ma taram de pe o zi pe alta inchizand ochii si imaginandu-ma ca in trecut cand aveam vreo 60 de kilograme. Ma mai ascundeam in spatele problemelor hormonale si celor de tiroida, dar adevarul e ca nu-s atat de grave incat sa-mi scuze toate kilogramele in plus.
Socul l-am primit dupa Revelion anul acesta, cand uitandu-ma la poze pur si simplu m-am ingrozit. Nu stiu cum de mi s-au deschis ochii dar ii multumesc lui Dumnezeu ca de data asta nu am ales sa mai ignor problema.
Am inceput sa iau masuri m-am dus la doctor mi-am facut analizele, mi-am luat tratamentul medicamentos si m-am hotarat sa incep o cura. Am dat iar cu stangul in dreptul, stiu pentru ca va citesc de ceva ani, pornind cu dieta daneza Am ales sa ignor sfaturile dorindu-mi cu disperare sa slabesc. Dupa cele doua saptamani am slabit 6 kg ajung de la 102 la 96 am mai urmat principiile dietei timp de inca 2 saptamani dand inca 6 kg jos. O saptamana am facut pauza si am pus pe mine 3 kg , m-a apucat disperarea si am zis STOP.
AM hotarat sa mananc un maxim de 1300 de calorii pe zi, cum imi recomandase, de altfel medicul. De la inceputul lui februarie imi tot calculez caloriile si m-am apucat sa fac si sport (asta datorita povestilor de succes de pe slabute).
Eram o sedentara constiincioasa singura mea miscare fiind un pic de curatenie prin casa. Datorita forumului am descoperit ZUMBA si Skinny Bitch pe care acum le ador. In fiecare zi fac unul din programe. Sper ca de data asta sa reusesc, simt ca ma cuprinde disperarea pt ca intr-o sapt am dat jos 700gr, obisnuita sa slabesc mult si rapid acum ma lupt mult cu psihicul, sa nu trec iar pe "diete minune".
Am vrut de multe ori sa-mi fac jurnal, in ani trecuti, dar sincer mi-era frica sa nu ma judecati prea aspru, mi-era groaza ca nu o sa reusesc sa ma tin de dieta si oarecum jena de neputinta mea. De data asta o sa reusesc mi-am luat inima in dinti si-mi expun multele carente.
Am scris mult...dar am multe complexe legate de greutate pe care prin acest pas aleg sa nu le mai ascund, sa nu le mai ignor si mai ales sa le elimin.
Sper sa reusesc mai ales ca incet, incet simt ca ma schimb in bine
dariaclaws, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1708 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1191 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]