View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 feb 2011, 20:10:29
sanzianamiu's Avatar
sanzianamiu sanzianamiu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 21 feb 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Personalizata de nutritionist
Date: 167cm, 71kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Jurnal sanzianamiu - Am incredere in mine!

Niciodata nu am fost slaba, recunosc. Sunt o iubitoare a modei, si ador hainele si orice fel de bluza, acesoriu, etc. Problema este ca...nu arata bine pe mine. Vreau sa port haine si sa arate mai bine pe mine ca pe orice model (nu spun ca as vrea sa fiu model, deoarece nici constitutia, nici inaltimea nu imi permite).
Din clasa I, toti colegii mei isi bat joc de mine, indiferent de cum arata : slabi, grasi, urati, frumosi, ochelaristi, dive sau pur si simplu oameni obisnuiti. Am incercat sa ignor comentariile, chiar sa le raspund, dar nu am reusit, deoarece nu imi sta in caracter. Plangeam des, imediat ce ajungeam acasa.
De cand am intrat in gimnaziu, s-au mai schimbat lucrurile, dar tot mai aduceau comentarii urate de genul "grasa", "masiva", chiar si "balena". Surprinsa eram ca aceste remarci veneau de la un coleg mai grasut ca mine.


Cu toate ca sunt grasuta, schiez foarte bine si imi place miscarea. Dar de cand mi-am fracturat clavicula (acum 3 saptamani) m-am ingrasat 5 kg.
Astfel am ajuns la 77 KG. M-am speriat. M-am dus la medicul nutritionist insotita de mama ca sa ma ajute. Sunt hotarata sa slabesc.Si sa ajung mai frumoasa decat am fost vreodata.


M-a consultat si i s-a parut ca am un nodul pe glanda tiroidiana. Asa se poate explica ingrasarea mea exagerata. Miercuri merg la analize probabil si o sa va spun cum au iesit. Inca mi-e frica.
Mi-a dat un regim personalizat, pentru prima luna. Eu pot sa slabesc destul de repede,dar mi-e foarte frica... Recunosc, am emotii. Mi-e frica ca nu o sa reusesc. Mai ales cu clavicula mea, cu care nu pot face inca prea multe miscari. O sa incerc sa o conving pe mama, medicul meu, dar o sa fie greu. La step daca as merge, nu as face miscari cu mana...dar tot greu e.

Anul asta am banchet si vreau sa arat superb. Macar cu 15 kg de as fi mai slaba, ar fi un vis pentru mine. De asemenea, pana in august la sfarsit, cand plec la mare cu niste prieteni, vreau sa slabesc 20-22 kg.

E greu sa iti imaginezi acum cum vei reusi. Eu sper ca totul va fi bine, ca voi arata si eu bine inainte sa intru la liceu, si ca o sa imi schimb viata radical. E chinuitor faptul ca unii pur si simplu mananca dublu cat maine si sunt de doua ori mai slabi. Exemplu, un prieten de al meu, care are 15 ani - 1,85 m - 54 kg.

In orice caz, eu o sa dau tot ce pot si o sa ma stradui sa ajung ce am visat mereu ca voi fi. Voi din spatele monitorului, dati si voi tot ce puteti! Vom slabi impreuna!
sanzianamiu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2007 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1490 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 716 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]