View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 mar 2011, 23:08:46
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Thumbs up Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (incarcatura glicemica 6.6/165 gr)

Ingrediente pentru 10 portii (felii a cate 165 gr):
Indice Glicemic: Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" - Slabute.ro
Calorii: Mancaruri: Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" - Calculator calorii - Slabute.ro

Lapte degresat natural 0.5% grasime UHT (fara adaos de lapte praf), 500g
Branza de vaci 2% grasime, 500g
Ou de gaina, integral, 3 bucati
Fructoza, 60g
Coacaze negre congelate, 250g
Mure congelate, 300g
Pudra/praf de budinca cu aroma de vanilie, 37g

Mod de preparare:

Preparare "blat"
In primul rand se prepara "blatul".

Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua.

Se amesteca bine pana la omogenizare.

Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se rastoarna compozitia si se da la cuptor, pe foc mediu pana este gata. (~30 minute)

Dupa ce este gata, se pune blatul deoparte la racit.

Preparare crema

Praful de budinca se amesteca cu 6 linguri de lapte rece si 30 gr fructoza. Se amesteca bine, pana la omogenizarea compozitiei.

Restul de lapte se pune pe foc pana cand da in clocot.

Cand laptele a fiert, se da focul foarte mic si se adauga incet compozitia de budinca, amestecand continuu, ca sa nu se formeze cocolase. La sfarsit se adauga jumatate din cantitatea de mure.

Se mai tine pe foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.

Preparare prajitura

Blatul se scoate incet pe un platou din forma in care a copt. Hartia de copt se arunca.

Forma se tapeteaza cu folie alimentara, lasand margini mai lungi.

Se aseaza inapoi blatul, iar deasupra se toarna crema tocmai pregatita.

Deasupra se aseaza restul de mure si se da la frig pentru 2-3 ore, ca sa se inchege bine crema.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat