View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 19:19:27
Marry Poppins's Avatar
Marry Poppins Marry Poppins este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mar 2011
Locaţie: Sibiu, Romania
Date: 158cm, 70kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Marry (Marry Poppins) - Slabuta adolescenta

Am 17 ani, o inaltime relativ mica de 158 si 70 de kilograme care se tin ferme pe pozitie. Teoretic vreau sa scap de 12 kile, dar orice kil va fi o victorie, asa ca nu ma entuziasmez prea mult, intrucat am goluri serioase la motivatie.

Sunt moderat activa, chiar daca nu fac un sport clar (volei, fotbal, fitness...). Incerc sa fac sport zilnic, atat cat pot: bicicleta, jogging, dansat ca o nebuna (adolescenta tipica) timp de o jumate de ora... sau exercitii aleatoare.

Inca nu am un meniu, asa ca accept orice. Sugestii?
Am auzit de dieta minune, pe care ti-o faci singura. Cine imi poate spune cum?

Si cum sta treaba cu "weight watchers"? Nu prea stiu, asa ca aceept putin ajutor, multumesc. Citisem undeva ca in functie de anumite puncte, vezi cat ar trebui sa mananci intr-o zi. Dar mie mi-a aratat doar niste liniute "----", care nu am habar ce pot insemna.
Marry Poppins, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2137 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1620 kcal/zi. Pentru a slăbi 12 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -962 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]